Política de privacitat


Qui és el Responsable del Tractament de les seves dades personals?

Identitat: FIRA 2000, S.A.
C.I.F.: A-60272705
Domicili: C/ Dolors Aleu, 19-21 3r 2ª 08908 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
E-mail: info@fira2000.org
Telèfon: (+34) 932896140
DPD: dpo@fira2000.org

Amb quines finalitats tractem les seves dades personals?

Tractem la informació que ens facilita l'usuari amb la finalitat de gestionar les sol·licituds d'informació realitzades a través del web i, si escau, enviar-li comunicacions informatives que puguin ser del seu interès.

Per quant temps conservarem les seves dades personals?

Les dades personals proporcionades es conservaran mentre no se sol·liciti la seva supressió per l'usuari per tal de poder-li enviar comunicacions informatives.

Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades personals?

La base legal per al tractament de dades és el consentiment de l'usuari prestat mitjançant l'acceptació d’aquesta Política de Privacitat.

En els formularis del web, serà necessari que l'usuari empleni els camps assenyalats com a “obligatoris”. Si no es faciliten totes les dades de caràcter personal requerides, podria implicar una incompleta atenció de la sol·licitud requerida i/o de l’enviament de els comunicacions informatives.

L'usuari haurà de comunicar-nos les seves dades personals actuals per tal que la informació continguda en els nostres fitxers estigui actualitzada i sense errors.

A quins destinataris es comunicaran les seves dades personals?

No es comunicaran les seves dades personals a tercers, excepte obligació legal.

Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades personals?

L'usuari pot exercir el seu dret d'accés a les dades personals, així com sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats que van ser recollides. També podrà sol·licitar la limitació, portabilitat i oposició del tractament de les seves dades, en determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular.

Igualment, té dret a revocar el seu consentiment en qualsevol moment sense que això afecti de forma retroactiva al tractament de dades personals realitzat fins el moment.

L'usuari podrà exercir els drets referits anteriorment, en els termes i condicions previstos en la legislació vigent, en el domicili social de FIRA 2000 o bé sol·licitar-ho per correu electrònic a info@fira2000.org.

En el cas que no obtingui una resposta satisfactòria i desitgi formular una reclamació o obtenir major informació referent a qualsevol d'aquests drets, es podrà acudir a l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades (www.apdcat.cat - C/ Rosselló, núm. 214, esc. A, 1r 1a, 08008 Barcelona).